Les Baies acollirà la gran festa veïnal il·licitana 2017

El próxim 15 d’octubre la localidad será escenari del Dia de la Convivència Veïnal convocat per la Federació de Associacions de Veïns ‘Dama d’Elx’.

El Dia de Convivència Veïnal, també nomenat col·loquialment ‘Dia dels/les Veïn/es’, és una diada anual organitzada per les associacions de Veïns il·licitanes per a reunir-se, compartir i pasar-ho bé. Aquest any, com a homenatge al difunt membre del moviment veïnal José Vicente Quiles, l’acte tindrà lloc al Centre Social de Les Baies, el dia 15 d’octubre a partir de les 10 del matí.

Les activitats d’aquest Dia de Convivència Veïnal inclouen jocs unflables i animació per als xiquets durant tot el dia, plats de paella i participació en el sorteig d’un pernil. També s’organitzaràn un concurs de coca boba –amb següent invitació a orxata-, i, més dins de la vespra, una serie de jocs clàssics i populars per a tots els participants.

En el sentit associacionista, esta diada será també lloc per a una assamblea oberta en la que es preguntarà als assistents la seua opinió sobre els temes que més afecten últimament a la societat d’Elx. També durant aquest dia es donara pas a l’entrega de premis del concurs ‘El meu barri, el més net’, i s’organitzarà el taller ‘Gestió de conflictes en les Associacions de Veïns’. Finalment, també hi haurà un xicotet acte en memoria del nomenat José Vicente Quiles.

El Dia de Convivència Veïnal és un event organitzat per la Federació de Associacions de Veïns ‘Dama d’Elx’ amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Les Baies-Asprilles. La entrada és gratuita, i la participació al menjar requereix una colaboració de 3€.

Per a més informació, contacteu amb el president de la FAVV, Bernardo Sánchez (tlfn. 647 036 427), o amb el representant de premsa, Eduardo Melero (tlfn. 634 693 188).

Etiquetes:

 

Sobre l'autor