DIPUTATS I DIPUTACIÓ – Associació Veins Migjorn – Newsletter

LOLO

Ja tenim la Diputació formada, així també tenim l’assignació de responsabilitats de cada Diputat i també sabem el que cobraran. Del nostre partit judicial han estat elegits un parell, Andrés Martínez, que ja sap la feina que li correspon i ha renovat en el càrrec, serà vicepresident i cobrarà 56.000 i l’altre, el nou, el ex-alcalde de Vinaròs, Senyoret JB Juan, que sols s’endurà a casa 39.600 euros de l’ala. Segur que podran justificar el sou que cobren. Faltaria més!. El que no ens han dit ha estat quants d’assessors podran contar. Tots dos són del PP i com que els resultats electorals no els han estat molt propicis, es de suposar que tindran overbooking assessorial.

El veterà alcalde de Peníscola com ja hem dit sap la feina que li correspon i no serà res més que turisme, cal recordar que tant de be ens ha fet a la nostra ciutat en aquesta matèria. A més a més Vinaròs tindrà aquesta vegada un “bon representant” com també va demostrar que va ser “un bon alcalde”, i li han assignat les responsabilitats de carreteres, cicle integral de l’aigua i cooperació. Tot un repte.

Per començar a donar-li feina li podrem donar un parell de recadets, per una part tenim les carreteres del terme fetes un desastre i de l’organisme que darrerament s’ocupava de mantenir-les i arreglar-les, la Mancomunitat de la Taula del Sénia, no se sap res. Per tant torna a caure en la Diputació el seu manteniment. De clots i carrilades no en manquen i la feina serà d’ell per deixar-ho un poc decent. No dubtem que ho intentarà.

Per l’altra part també té al seu càrrec el cicle integral de l’aigua, del que estem interessats en saber fins on arriba la seua competència, doncs caldria fer un esforç entre tots i vore la solució al problema que tenim en Vinaròs, parlant de l’aigua, del vessament d’aigües fecals a la platja quan sols cauen quatre gotes. Ja n’hem parlat molt.

De tot, segur, que és coneixedor el nostre flamant diputat i com a tots els que s’han incorporat a un càrrec després de les eleccions, no els anem a demanar solucions ràpides, primer cal assumir el càrrec i les seues responsabilitats però, això no lleva que els anem donant feina ja que ells en les primeres de canvi ja saben el que s’emportaran cap a casa. Nosaltres, sempre amatents, estem dispostos a reunir-nos amb ell per tractar aquest i tots els temes interessants pel nostre poble amb l’esperit que sempre ens caracteritza de col·laboració i aportació de idees.

Vinaròs, 29.06.2015

A.VV. de Vinaròs Migjorn

 

Sobre l'autor