CAVECOVA amb la Vaga Feminista

CAP A LA VAGA FEMINISTA: La proposta del moviment feminista estatal pel 8 de març.

La convocatòria es suma a la campanya per la Vaga Internacional de Dones realitzada per les feministes d’altres països com Argentina, Mèxic, Itàlia o Estats Units.

Els dies 13 i 14 de gener es celebrarà a Saragossa una Trobada Estatal de Dones per avançar en la preparació de la mobilització.

El Moviment Feminista s’ha proposar donar enguany un salt qualitatiu en les accions del 8 de Març amb la preparació de una vaga feminista a tot l’estat espanyol. Desprès de diferents anys d’augment progressiu a la participació de les mobilitzacions del Dia Internacional de les Dones, aquesta convocatòria s’afegeix a la campanya per una Vaga Internacional de Dones que està impulsant des de diferents països.

L’objectiu d’aquesta acció es visibilitzar i qüestionar el paper de les dones en quatre eixos centrals de l’organització social: L’àmbit laboral, l’estudiantil, el consum i els treballs de cura i reproductiu.

La coordinació del moviment feminista a nivell estatal ja ha iniciat les converses amb sindicats, organitzacions polítiques i altres entitats que poden contribuir a la realització de la vaga. “Volem arribar el 8 de març on hi participin centenars, milers, milions de dones donant visibilitat a les violències del patriarcat, volem parar-ho tot per poder construir-ho de nou” assenyalen les representants del grup de treball format per feministes de tot l’estat per generar una resposta comuna a la convocatòria del 8 de març de 2018.

El moviment feminista assenyala que totes les dones interessades en participar, organitzar o recolzar aquesta vaga “estan convidades a participar en aquestes reunions, independentment de si estan vinculades o no a grups activistes o partits politics”.

 

Etiquetes:

 

Sobre l'autor