Aniversari de l’AAVV de Benimaclet

El passat 2 de maig vam començar els nostres actes d celebració del 45 aniversari de l’A.vv amb un important acte a l’Aula Magna de la Nau de la Universitat de València, on es va debatre es va debatre sobre l’urbanisme i el paper històric de les AA.VV en el desenvolupament de les ciutats, barris i pobles.
Interessants ponències a càrrec de l’arquitecte David Estal, l’Arquitecta Tania Magro, de la Presidenta de la Federació d’AA.VV de València, María José Broseta, i el President de nostra A.vv, Antonio Pérez.
Bona assistència de públic, amb veïnat de Benimaclet, representants de la Federació d’AA.VV i de CAVECOVA, i d’AA.VV de Natzaret, de Castelar – Oliveral, de la Malva-rosa, Sant Marcel.li, i Tres Forques…
De representants de col·lectius que treballen sobre la mobilitat, com Fernando Mafé.
De la Direcció de la sucursal de La Caixa Popular de Benimaclet, demostrant una vegada més la seua implicació amb les entitats i col·lectius del barri.
I amb la presència de l’Alcalde de la ciutat, Joan Ribó, i les Regidores de Compromis, Isabel Lozano i Pilar Soriano, així com representació d’EUPV per mitjà de Francesc Calatayud i la Coordinadora de l’organització a la ciutat Rosa Albert, del Coordinador de l’Agrupació del PSOE de Benimaclet, Pedro Ruiz, i del representant del PP en la Junta Municipal d’Exposició, Julio Aguado.
A totes les entitats i partits polítics presents, el nostre agraïment per assistir a tan important i interessant acte.

–Des d´ACOEC, ONG present en el nostre barri ens arriba informació sobre el Curs de Voluntariat que es durà a terme els dies 13, 15, 20, 22, 27, i 29 de maig de 16 a 21 h en el seu local del carrer Utiel 16.

–El divendres 10 de maig a les 19 h es durà a terme en l’Ateneu Marítim, l’IIº DEBAT MUNICIPAL PEL LITORAL.

–El divendres 10 de maig a les 20 h en la Galeria d’Art Orient + Occident (carrer Francesc Martínez) es durà a terme la presentació del llibre de Poesies «NUBES ROJIZAS» de Heberto de Sysmo, i el qual compta amb il·lustracions de la nostra companya, la pintora Enriqueta Hueso.

–El dissabte 11 de maig de 10 a 14 h en La Plaça de Benimaclet es durà a terme una nova edició de l´Economaclet, el mercat ecològic de productes de proximitat. Veure cartell

–El diumenge 12 de maig, d’11 a 14 h en La Plaça de Benimaclet, nova edició del BENIMARKET: mercat d’art, disseny, còmics, jocs, vinils, moda…i activitats lúdiques i culturals.

–Finalitzem informant que el DIVENDRES 14 DE JUNY a les 21 h, l’A.vv organitza un sopar del 45 aniversari en el Centre Instructiu Musical.
Aquest sopar la celebrem cada cinc anys i té per objectiu principal l’ajuntar-nos diverses generacions de veïnes i veïns del barri i activistes veïnals de diferents èpoques.
Si desitgeu assistir a aquest sopar (cost de 18 €) ens ho comunicau en els correus info@avvbenimaclet.es franciscoguardeno@msn.com o al 661943390 (Paco Guardeño).

 
 

Sobre l'autor