Aniversari de Cavecova a l’octubre a Elx

EL MAJOR ÓRGAN DE REPRESENTACIÓ VEÏNAL EN LA COMUNITAT VALENCIANA CELEBRARÀ EL SEU XX ANIVERSARI A ELX

La confederació valenciana d’associacions veinals organitzarà l’acte commemoratiu el proper octubre a la ciutat ilicitana

La Confederació d’AAVV de la Comunitat Valenciana –coneguda per l’acrónim Cavecova- compleix vint anys al servei dels ciutadans. Per a celebrar-ho, s’organitzarà una trobada de AAVV a Elx els propers dies 21 i 22 d’octubre. L’acte será d’entrada gratuita i comptarà amb la colaboració de la Federació d’Associacions de Veïns ‘Dama d’Elx’.

L’event començarà el dissabte a les 9.30h del matí amb l’Assamblea Ordinària del Cavecova, oberta a tots els assistents, i en la que es tractarà, entre d’altres temes, la campanya de les eléctriques; d’aquí endavant, tindràn lloc una serie de ponències repartides entre cinc sessions. Aquestes xarrades tracten temes d’interès per al moviment veïnal, com l’anomenada ‘Participació ciutadana: clau dels nous temps’ (que inclou entre els seus ponents a Juan Antonio Caballero, president del Cavecova), o la que es refereix al ‘Moviment associatiu i mitjans d’informació’, exposada per, entre altres, els periodistas Julio Monreal i Bernardo Guzmán, del diari Levante i la cadena SER respectivament.

A més d’aquests actes informatius, es projecten una trobada veïnal per al matí del dissabte i una visita a la ciutat d’Elx per a la vesprada del mateix dia. S’oferiràn també el menjar y el esmorzar (el café), d’ambdós dies i el sopar per al dissabte. La celebració finalitzarà en acabar el dinar del diumenge.

El Cavecova (abreviació de ‘Confederació d’Associacions de Veïns i Consumidors de la Com. Valenciana), és una organització voluntaria, sense ànim de lucre i no-gubernamental que promou, fomenta y defén l’associacionisme veïnal al nivel de la Comunitat Autònoma mitjançant la realització d’activitats i l’assesoria a les AAVV. Té vora 400 associacions i federacions afiliades.

Etiquetes:

 

Sobre l'autor