25/10/2015 / CAVE COVA / VALENCIA / – De: Coordinadora Feminista de Valencia – Condemna pel assassinat masclista

CAVE COVA  25/10/2015LA3

 

coordinadorafeministavalencia@gmail.com

La Coordinadora Feminista de València manifesta la seua condemna per l’assassinat masclista que eleva a 50 les dones assassinades en 2015, 8 els xiquets i xiquetes i un home, parella d’ una dóna.

Al Pais Valencià 10 dones, 3 xiquetes i xiquest i 1 en investigació.

La dona, de 36 anys i nacionalitat finlandesa, ha segut assassinada per el seu marit d ela mateixa nacionalitat en el domiclio. L’home ha segut detingut. El 24 d’octubre a Fuengirola (Málaga).

Tres dones assassinades en 72 hores.

No és suficient amb les manifestacions de condemna. Les retallades als pressupostos, la no aplicació de la llei, la manca de formació i sensibilització de les institucions que haurien d’haver detectat i protegit a la dona assassinada, han sigut decisives.

Ens estan matant i continuem exigint les accions urgents per al compliment del deure d’ assegurar i garantir el dret de les dones a una vida sense violència.

COM ÉS EL NOMBRE DE DONES ASSASSINADES SUPORTABLE PERA L’ESTAT I LA SOCIETAT? I DE CRIATURES? NO HI HA LÍMIT?

Cridem, també als nous Ajuntaments i Governs Autonòmics que és l’hora de tenir com a prioritat el compliment de les mesures per combatre aquest femicidi, i el compliment del compromís contra la violència cap a les dones que varen signar els partits polítics el passat 2 de maig.

Des de la Coordinadora Feminista de València responsabilitzem directament als governs, locals,autonòmics i de l’estat de l’Espanya, perquè les retallades han segut i són causa directa d’aquest assassinat.

Demanem als nous governs locals i autonòmics el compliment de les lleis per fer efectiu i real el dret de les dones a viure sense violència.

Exigim i exigirem el final d’aquests feminicidis, un assessorament real a totes les dones que el necessiten, el desenvolupament de la Llei integral i la incorporació de partides pressupostàries amb eixa finalitat.

Una societat que permet que ens assassinen pel fet de ser dones és una societat dolentas. Per això, la Coordinadora recorda la importància de mostrar públicament el rebuig per aquest terrorisme masclista i exigir als governs l’implicació que cal per eradicar-ho.

No hi ha temps, no hi ha excuses, JA.

#TerrorismeMasclista #QüestióEstat #NiUnaMés #EnsFaltenTotes

 

Sobre l'autor