19/05/2015 / CAVE COVA / VINARÓS / – (A la memòria del company TICO, president de l’A.VV. de Vinaròs “Migjorn”)

RECORDANT A TICO

BALCA

Este mes de maig, fa un any, ens vas deixar, amic i company. A MIGJORN naveguem com sempre hem navegat, amb la mateixa brúixola, les mateixes cartes de navegació i el rumb el mateix. La barca la tenim a punt,  l’arboradura cuidada, l’escandall a proa per no encallar mai i amb el corn sempre a mà per si ens sorprén la boira… ja ho saps, per nosaltres ÍTACA sempre és Vinaròs.

En MIGJORN continuem  creixent, com de costum. Aquest primer de maig vam sortir als carrers a la manifestació, com sempre hem fet, i se’ns van apropar quatre veïns dient-nos que es volien fer socis de MIGJORN. Quatre més, continuem creixent. Molt de mal els sap als escardussers que no miren per Vinaròs, als que tu deies allò de “vergonya, cavallers, vergonya”.

En els 40 anys de MIGJORN, que en són 40 anys, mai ens han pogut demandar als jutjats, abans d’obrir la boca per dir una veritat agarrem l’escandall i mesurem el fons, sense caure, a marxa de bicicleta. Darrerament los escadussers continuen fent el de sempre: si, segueixen volent tapar-nos la boca, fins i tot quan demanem una sanitat millor en l’hospital comarcal, cosa que ho vàrem fer units amb les associacions de veïns de Benicarló, Peníscola i Traiguera. Tenim mitjans de comunicació que ens atenen i una bona part del poble també ens recolza.

Per una altra part cal dir que per la resta no ha canviat res, estem com sempre; no tenim ambulatori nou, el col·legi Jaume I segueix en barracons, la sanitat cada vegada més retallada i més deficient. El poble segueix estant brut, ple de mosquits que ens unflen, etc., etc.,  i tantes coses més que ara ens prometen que arreglaran però, sols se’n recorden en període electoral, com ara. Si, amic, tornem a veure el reguitzell de promeses, de bones intencions, de tot allò que tu sabies tant bé i que com sempre tot acaba en un paper amagat i oblidat.

Per acabar TICO, et direm que LA LLUITA HA ESTAT POSITIVA, ÉS POSITIVA I SERÀ POSITIVA. No ens rendim, CONTINUAREM LLUITANT PER VINARÒS.

I com deia Raimon i t’agradava dir a tu: ENS MANTINDREM FIDELS PER SEMPRE MÉS AL SERVEI D’AQUEST POBLE.

Salut.

Vinaròs, 16.05.2015

A.VV. de Vinaròs “Migjorn”

 

Sobre l'autor