08/09/2016 / CAVE COVA / VINARÓS – ALS PROFESSIONALS DEL TRANSPORT PESAT I LLEUGER

ALS PROFESSIONALS DEL TRANSPORT PESAT I LLEUGER

unap7

Aquestes línies estan adreçades a tots aquells que utilitzen la N-340, però de forma especial als PROFESSIONALS DEL TRANSPORT PESAT I LLEUGER i, en definitiva, a tots aquells que es juguen el pa i les seues vides en aquesta carretera.

Primer de tot cal demanar-vos disculpes per les molèsties que us ocasiona el tall de la N-340 totes les setmanes per tal d’aconseguir que l’AP 7 sigui gratuïta.

Volem que sapigueu que el que no ens agrada és escoltar ni veure els múltiples accidents mortals que es produeixen en aquesta carretera N-340, molt col·lapsada per un excés de trànsit que concorre en ella. Volem que tots torneu, tornem, a casa i que no siguin els Agents Policials els que ens truquin a la família sent portadors de males noticies.

Suposem que també sabeu que el MINISTERI DE FOMENT ha projectat fer 11 rotondes des d’Alcanar fins a l’Ametlla unint-les amb doble línia contínua. Amb aquesta adequació de la N-340 li estan donant a la concessionària de l’AP7 (ABERTIS), un xec en blanc amb l’única fi de guanyar mes diners, ja que aquesta N 340 es convertirà en una carretera molt lenta i molt insegura per a tot tipus de transports i vehicles. NI VOLEM ROTONDES, NI DOBLES LÍNIES CONTÍNUES.

Tenim una via alternativa que pot minvar tot aquest tràfic, que portem pagant-la més de 30 anys i que ens donaria un trajecte molt més segur. Si aconseguim que l’autopista, l’AP-7 siga lliure de peatge per tothom seria una solució immediata al dit problema.

Els que tots els dijous venim tallant la carretera, veïns i veïnes de les comarques sud de Tarragona i Nord de Castelló, volem que sapigueu que tots vosaltres sou una part important i ens agradaria que ens donésseu suport fent vostra aquesta reivindicació; tots junts hem d’aconseguir llevar pressió de tràfic a la N-340 fent que l’AP-7 siga una via gratuïta igual que les que ja existeixen en altres comunitats i grans ciutats.

Agrair-vos la comprensió i el suport per allò que portem un any lluitant.

MOVIMENT TRANSVERSAL PER UNA AP-7 GRATUÏTA, JA!

A.VV. de Vinaròs “Migjorn”

 

 

Sobre l'autor